Splaiul Unirii nr. 6, clădirea B3A, etaj 4, modul 3, sector 4, București, România
0722.496.967 | 0722.496.968 office@younique.ro

despre noi

Noutati lansari FEBRUARIE 2021

Despre noi

Younique Advisers este parte din grupul firmelor de consultanță Tipique, cu experiență de 20 ani în accesarea fondurilor europene și a finanțărilor nerambursabile. Prin serviciile sale, Younique Advisers oferă clienților săi servicii complete de elaborare, implementare, decontare a cheltuielilor și monitorizare a proiectelor cu finanțare nerambursabilă de la Uniunea Europeană și Guvernul României.

Suntem specializați în diverse domenii de activitate: agricultură, IT, irigații, construcții, energie verde, servicii medicale umane și veterinare, tipar și print, industrie, pensiuni, hoteluri, SPA-uri, startup- uri etc, consultanță de afaceri, protecția mediului, project management, six sigma, cursuri de formare profesională acreditate de către Autoritatea Națională pentru Calificări din România .

Echipa Younique Advisers este formată din tineri profesioniști specialiști în domeniul economic, al fondurilor nerambursabile și al formării profesionale.

Aceasta este completată de partenerii noștri din diverse domenii de activitate:

- proiectare și arhitectură
- servicii IT
- dezvoltare sisteme informatice
- contabilitate și fiscalitate
- resurse umane
- diverși parteneri cu activitate comercială și alte servicii

 

Lăsați-ne un mesaj în formularul de contact și veți fi contactat în 24 de ore de unul dintre consultanții noștri pentru proiectul dvs.

FONDURI NERAMBURSABILE

Fonduri jos pe alte pagini

Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul.
Henry David Thoreau